Hae
HeiBlondi

Hotelliloma Oulussa lapsen kanssa

Minulle kävi viime viikolla vähän hassusti. Olin yhtenä iltana menossa nukkumaan, kun mieleen tuli Sokos Hotellien majoituslahjakortti: ”Milloinhan se menee vanhaksi?” Nousin sitten vielä sängystä ja tarkistin: HUOMENNA! No aamulla soittelin myyntipalveluun kysyäkseni jos lahjakortin voimassaoloa voisi jatkaa. Ei voinut. Olin kuitenkin päättänyt, että ehdottomasti sen käytän, joten varasin kahden hengen huoneen Sokos Hotel Oulusta heti samalle illalle. Lahjakorttia ei siis olisi voinut käyttää enää myöhemmin, joten minulla oli tiedossa yhden illan hotelliloma Ouluun. Haluan heti tässä vaiheessa tuoda ilmi, että tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan oma rehellinen suositukseni hotellista ja kokemus minilomastamme, vaikka se hotelliarvostelua muistuttaakin.

Hotelliloma lapsen kanssa

hotelliloma yksin vai lasten kanssa?

Oli torstai ja varasin hotellin kesken työpäivän. Päivä kuluikin sitten miettiessä kenen kanssa hotelliin menen. Mainittakoon, että useamman vuoden olen haaveillut hotelliyöstä täysin yksin, jotta saisin vain nukkua ja olla rauhassa itsekseni (varmaan aika moni muukin äiti kaipaa tällaista ainakin joskus). Kuitenkin itseni tuntien minulle ei tullut ollenkaan yllätyksenä, että siinä vaiheessa kun mahdollisuus omaan vapaailtaan oli, aloin kovasti miettimään mitä lapset lomasta tuumaisivat ja kuinka se olisi heillekin ihanaa. Nopeasti tulin kuitenkin siihen tulokseen, että yksin molempien lasten kanssa, tai etenkin nuorimmaisen kanssa, loma olisi nopeasti voinut kääntyä stressin puolelle. Päätin siis, että lähdemme esikoisen kanssa tyttöjen lomalle, joka tulee varmasti meille molemmille tarpeeseen. Kaiken lisäksi, hänen kanssaan saa myös yleensä nukkua jo ihan hyvin.

En ole juurikaan yöpynyt Oulun hotelleissa aiemmin. Ei tule koskaan lähdettyä lomalle 15 kilometrin päähän, vaan aina kerralla kauemmas. Mutta tämän kokemuksen jälkeen olen vahvasti sitä mieltä, että aina ei tarvitse lähteä kauas päästäkseen lomafiilikseen. Ainakin Oulun Sokos Hotellin puitteissa ja sen sijainnissa tämä onnistui. Fiinukin koki olevansa Tampereella, matka oli vain meille molemmille paljon mukavamman mittainen.

Juuri kunnostettu hotelli ja mahtava sijainti

Hotelli oli juuri kunnostettu ihan täysin. Enää alakerran vastaanotossa oli remontti kesken, mutta se ei häirinnyt meidän yöpymistä mitenkään. Hotelli olikin tosi positiivinen yllätys, vaikka ei meillä mitään odotuksia sitä kohtaan ollutkaan, kun loma tuli niin yllättäen. Sijaintihan on ihan keskustassa ja kaikki ravintolat käden ulottuvilla. Osaan niistä pääsee kätevästi sisäkautta ulkovaatteita pukematta ja hyödynnettiinkin tämä mahdollisuus heti illallisella. Huoneet olivat todella tyylikkäät ja valaistukset niin huoneissa kuin käytävässäkin hienot.

Sokos Hotel Oulu

Miniloma Oulussa

hotellissa huikea leikkihuone lapsille

Hotellin paras yllätys oli kuitenkin ihan huikea lasten leikkihuone, uusi tietenkin sekin. Leikkihuone meni ihan Hop Lopista kolmevuotiaalle ja sieltä löytyi onneksemme vielä saman ikäistä leikkiseruaa. Leikkihuoneesta löytyi pallomeri, liukumäki, Bobleseja, keppihevosia, puolapuut, pikkuautoja, autorata ja vaikka mitä muuta. Huomasinpas siellä myös hyvänä plussana imetyssohvan, jonka eteen sai vedettyä verhon, vaikka se ei itselleni enää tarpeellinen olekaan. Fiinuhan olisi viihtynyt täällä vaikka koko päivän, mutta äiti pakotti välillä syömään ja nukkumaan.

hotelliloma Oulussa

Hotellin leikkihuone

Millainen hotelliloma meillä oli?

Kuinka ihanaa olikaan saada viettää vapaailtaa lapsen kanssa tällaisessa paikassa. Valvottiin vähän myöhempään, käytiin ravintolassa syömässä ja otettiin vielä jälkkärit päälle. Luettiin iltasaduksi monta Frozen-satua, juteltiin nukahtamiseen asti mukavista asioista, käytiin suihkussa, letitettiin hiukset, löhöttiin aamulla sängyssä ja katsottiin Pikku Kakkosta, nautittiin valmiista aamupalasta (sielläkin sai jälkkäriä), leikittiin, shoppailtiin ja mikä parasta, oltiin kumpikin niin hyvällä tuulella! Tämä loma oli ehdottomasti vasta ensimmäinen meidän lukuisista tulevista kahdenkeskisistä laatulomista.

Kerrassaan loistava hotelliloma saatiin siis viettää näin yllättäen. Nautittiin hurjasti toistemme täydestä huomiosta ja muistetaan tää loma varmasti pitkään. Voin kyllä lämpimästi suositella Oulun Sokos Hotellia muillekin lapsiperheille. Miinusta en keksi sanoa kuin kalliista parkkeeraamisesta, joka sekin ratkaistiin itse parkkeeraamalla auto muualle. Mutta suosittelen yhtä lailla ihan mitä tahansa hotellia kotinne läheltä. Lähtekää, ottakaa vaikka vain yksi lapsi, ja viettäkää laatuaikaa yhdessä. Nautitte varmasti paikasta riippumatta <3

hotelliloma lapsen kanssa

Oletteko te lomailleet omassa koti- tai lähikaupungissanne?

 

Meidän juttuja pääsette seuraamaan enemmän Instagramin puolella!

<3Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *