Hae
HeiBlondi

Vauvasta kasvoi taapero

14/1/2020

Viime viikonloppu juhlittiin neidin 1-vuotis synttäreitä. Minun vauvasta kasvoi taapero. Tuo päivä herätti minussa suuria ja hyvin ristiriitaisia tunteita. On ihanaa nähdä kun vauva kasvaa, kehittyy, oppii uutta ja muuttuu päivä päivä päivältä isommaksi ja itsenäisemmäksi. Mutta, onhan se haikeaa, napanuora venyy ja paukkuu samaa vauhtia ja minulla ei enää ole vauvaa. Onneksi vielä hetken minulla on kuitenkin hyvin pieni tyttö, joka tarvitsee äitiä vielä paljon. Ja onneksi muutenkin äidille on tarvetta vielä pitkään.

Minulla ei siis ole enää vauvaa. Minulla on taapero. 1 vuotias pieni taapero. Olen nyt ollut äiti yhden kokonaisen vuoden ajan. Tuohon vuoteen on mahtunut niin paljon tunteita ja rakkautta, niin paljon kasvua, oppimista ja ihmeteltävää, meille kummallekin. Heittämällä elämäni paras vuosi. <3

 

Millaisia tunteita vauvavuoden päättyminen on teissä herättänyt? 🙂

 

 

<3 Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *